Një djalë i moshës 15 vjet është gjetur pa shenja jete pasi që ishte mbytur në ujrat e lumit Pçinja në Kumanovë, njoftoi policia e Kumanovës.
Sipas informacioneve të para të SPB Kumanovë, djali është lindur në vitin 2004. Ai së bashku me një moshtar dhe dy fëmijë tjerë më të vegjël, gjatë ditës së djeshme rreth orës 16:15 kanë dëshiruar të freskohen në ujrat e lumit Pçinja dhe si pasojë ka gjetur vdekjen.
Për rastin në fjalë është njoftuar edhe prokurori publik.