Dje (2-tetor) rreth orës 14 e 50 minuta në rrugën ,,Sede Kostovski,, në Gostivar, pjestarë të policisë nga SPB Tetovë, kanë arrestuar 31-vjeçarin I.M. nga Gostivari, i cili ka qenë i gjykuar me 1 vjet dënim me burgë, për kryerje të veprës penale ,,Prodhim i paautorizuar i drogave narkotike, substancave psikotrope dhe prekusorëve,,.

I njëjti është dorëzuar në burgun e Tetovës, për vuajtje të dënimit me burg.