Këshilli i Sigurimit i Republikës së Maqedonisë sot në ora 15:00 do të mbajë seancë në kabinetin e presidentit Stevo Pendarovski.

Nga kabineti i presidentit njoftuan se në rend dite të seancës së 18 të Këshillit të Sigurimit do të jetë situata e sigurisë në RMV dhe në rajonin euroatlantik.

Në seancë, përveç anëtarëve të Këshillit të Sigurimit, do të marrin pjesë edhe drejtori i Agjencisë për Inteligjencë Erold Musliu, drejtori i Agjencisë për Siguri Kombëtare Zharko Milloshevski dhe shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Armatës, Vasko Gjurçinovski.

Pas përfundimit të seancës, presidenti Stevo Pendarovski do të bëjë një deklaratë për publikun, e cila do të transmetohet drejtpërdrejt