Kjo është Albina Ibrahimi, këshilltare e ministrit të brendshëm.

Albina në rrjetet sociale poston foto mjaft të nxehta, dhe me të drejtë mund të themi se është femra më seksi në qeverinë e Kosovës.

Shikoni dhe vlerësoni vet: