Resorti më i shtrenjtë në botë është hapur, dhe, siç mund të pritet, të lë pa fjalë jo vetëm me bukuritë, por edhe me çmimin.

Resorti quhet “Ishulli Privat Banva” dhe një natë aty kushton 100 mijë dollarë, ose sa një apartament 2+1 në Tiranë.

Resorti është në arkipelagun Palavan, të Filipinesve, që shihet si fronti i fundit ekologjik.

Koha këtu duket sikur ndalon, dhe temperatura bien shumë rrallë nën 30 gradë Celsius

Image
Image
Image
Image