Një kufomë mashkulli u gjet në kanalin e hidro sistemit “Bregallnica” në Koçan.

Gjatë inspektimit të rregullt ditor dhe pastrimit rutinë të kanaleve të ujitjes, punëtorët gjetën një kufomë mashkull këtë mëngjes. Trupi u zbulua në grilën metalike në kanalin e vendosur në rrethin e Njësisë Territoriale të Zjarrfikjes në Koçan.

U konstatua se bëhet fjalë për një burrë rreth 65 vjeç.

Menjëherë u njoftua Stacioni Policor i Koçanit, pas së cilës një ekip i Departamentit të Brendshëm dhe Prokurori Publik inspektuan terrenin.

Ende nuk dihet identiteti i personit dhe nëse ishte një aksident.