Petar Atanasov ka deponuar dorëheqjen nga funksioni Zv.Ministër për Arsim.

“I nderuar Kryeministër z.Zoran Zaev

Dëshiroj të ju njoftoj juve dhe publikun, se unë sot do të jap dorëheqje nga funskioni zv/ministër i Arsimit dhe shkencës.

Për këtë vendim unë ju kisha njoftuar edhe para rikonstruimit, mirëpo edhe tani mund të procesuohet. Thjeshtë, funskioni im mbetet i pa mundur dhe jo efektiv. Njëkohësisht, jap dorëheqje edhe nga gjithë funskionet e tjera në kornizë të Ministrisë për Arsim dhe të Qeverisë të cilën Juve e udhëhiqni!” – ka reaguar Petar Atanasov, zv. Ministër i Arsmit dhe Shkencës në dorëheqje.

Reagimin e tij të plotë mund ta lexoni në rrjetin social Fejsbuk: