Gjiko dhe Elita Rudi, çifti i njohur i estradës, janë gëzuar me një tjetër fëmijë.

Telegrafi mëson se çiftin Gjikolli janë gëzuar me nnjë vajzë, dhe që të dyja nënë e bijë gëzojnë shëndet të plotë.

Elita Rudi lindi në Spitalin Amerikan në Prishtinë, përmes një prerje cezariane.

Sa i përket emrit, bëhet e ditur se dyshja ende nuk kanë vendosur se si do ta quajnë të porsalindurën e tyre.

Elita dhe Gjiko janë prindër edhe të një djali dy vjeçar, të quajtur Zëri.