Ndriçimi me drita një njërën anë të Drinit të Zi në Strugë nuk funksinojnë.

Komuna e Strugës para një muaji e inauguroi këtë projekt, ndërsa edhe pse ka ngjyra të ndryshme, njëra anë nuk ka dritë dhe kjo është dita e dytë me radhë. Nuk dihet nëse bëhet fjalë për defekt, por ato kanë garanci 10 vjeçare.

Para një muaji, kryetari Ramiz Merko përuroi ndriçimin e limit, ndërsa për këtë projekt u shpenzuan rreth 110 mijë euro.

Gjatësia e ndriçimit, sipas Komunës së Strugës, është 1.800 metra, përkatësisht nga 900 në të dyja anët.