Drejtoresha e spitalit të Kumanovës, Snezhana Zaharieva ka rezultuar pozitive në testin për coronavirus.

Këtë ajo e bëri të ditur në ‘Facebook’ dhe thotë se testimin e ka bërë gjatë ditës së djeshme.

Drejtoresha tha se edhepse maskë nuk ka mbajtur vetëm në shtëpi, pas 5 muajve ajo është infektuar.

Kumanova është ndër tre qytetet me më së shumti të infektuar me coronavirus, pas Shkupit dhe Tetovë.