Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e Punës së Agjencisë për Siguri Kombëtare dhe Agjencisë së Kundërzbulimit sot do të bëjnë një vizitë mbikëqyrëse në ambientet e Agjencisë së Kundërzbulimit. Kjo është vizita e parë e deputetëve nga ky Komision në Agjencinë për Kundërzbulim.