Policia në Austin të Texasit ka lëshuar pamjet kur policia vret një person para syve të gruas dhe djalit të tij.

27 vjeçari Alex Gonzales u qëllua disa herë për skaj makinës së tij pasi nuk iu bind urdhërave të policisë.

Patrulla e policisë kërkonte që Alex të shtrihej për toke dhe të dorëzohej, gjë të cilën se bënte.

Madje, ai doli në anën e prapme të makinës duke hapur njëren derë të saj.

Në këtë moment, oficeri Gabriel Gutierrez ka shkrepur 10 plumba në të.