Morena Taraku është shfaqur shumë provokuese në imazhin e fundit.

Foton e ka publikuar në llogarinë e saj ‘Instagram‘.Ajo shihet se ka ekspozuar gjoksin dhe këmbët e gjata joshëse.

Këngëtarja, ka veshur vetëm të brendshme, në pjesën e sipërme ka  shfaqur tejet shumë gjoksin.