Apple ka rritur masivisht shpërblimin për atë person që arrinë të gjejë dobësi në iPhone apo Macs. Shpërblimi tani është 1 milion dollar.

Kjo është shuma më e madhe e ofruar ndonjëherë nga ndonjë kompani teknologjike.

Shuma që ofrohet është për shkak se kompania e ka forcuar jashtëzakonisht shumë sigurinë e këtij telefoni. Gjithashtu shuma prej 500 mijë dollarëve do i jipet çdo kujt që e gjen një sulm brenda rrjetit dhe për ata që gjejnë dobësi në softuere të cilat nuk kanë dalur ende.

Sulmet brenda aplikacioneve janë rritur kohëve të fundit, kujtojmë sulmin mbi Whatsapp.