Kuvendi i Maqedonisë së Veriut në kuadër të seancës së 145, pa diskutim, pasdite ka votuar Abdush Demirin për anëtarë të Komisionit Shtetëror Zgjedhor.

Për vendimin votuan 90 deputetët, asnjë kundër dhe përmbajtur.

Kujtojmë se Abdush Demiri në pozitën e anëtarit të KSHZ-së, ka ardhur si propozim i opozitës shqiptare- VLEN-it.
Fillimisht kandidatura e tij u mohua, pas çka ishte edhe arsye që opozita shqiptare të bojkotojë edhe punën e Kuvendit këto muajt e fundit.