Harroni puplat, modelet pa cen, me një gjatësi të paarritshme dhe më fytyrë kukullash. Nga dita e sotme Victoria’s Secret iu thotë lamtumirë engjëjve të saj ikonikë.

Një revolucion ky nga gjiganti amerikan i të brendshmeve në tentativë për të rifituar publikun femëror, në rënie prej vitesh dhe në kërkim të alternativave të reja.

Dhe në vend të tyre do të jenë 7 gra të famshme që kanë arritur sukses në fusha të ndryshme në sport, kinema dhe që gjithashtu janë të bukura.

“Duhet të heqim dorë për të kërkuar së qeni ajo që duan burrat”, u shpreh administratori i Victoria’s Secret, Martin Waters.