Sot ka ndërruar jetë Stojan Pavleski, i cili me 27 prill të vitit 2017-të sulmoi fizikisht Ziadin Selën në Kuvend.

Siç bëjnë të ditur familjarët e Pavleskit, i ndjeri nuk ishte trajtuar mirë në spital nga mjekët, pasi vitin e kaluar ishte rrahur rëndë në afërsi të tregut të gjelbërt, dhe që atëherë, gjendja e tij shëndetësore nuk ka qenë e mirë. Ai për disa muaj është mbajtur për mjekim në traumatologji.