Në puntatën e sotme, Berati vendosi të largohej nga “Përputhen” duke argumentuar se në emision është futur vetëm për Shqipen dhe se me largimin e saj, qëndrimi i tij do të ishte i pakuptimtë.

Por, argument i tij u kthye në një debat të ashpër mes tij dhe Anës, e cila e akuzoi atë se është me “pesë fytyra”.

Ana tha se jashtë kamerave, Berati i kishte thënë se e preferuara e tij kishte qenë ajo dhe se kishte thënë emrin e Shqipes “kot”.

Ajo nuk u ndal aty, por shtoi se ka prova, video, se Berati është gay, dhe se të gjithë këtë e bën “për të mbuluar veten”.

Debati:

Ana: Më vjen keq që pikërisht ti ngre zërin për të tilla gjëra për të mbuluar veten. Ditën që ka ardhur këtu, kur kemi dalë jashtë më ka thënë “Ana e preferuara ime ishe ti, por meqë mu drejtua Shqipja, u detyrova të them emrin e saj. Për pjesën e hienave, i bie të jetë hiena e parë. Nëse Graciano iku se ishte biseksual, ti je më shumë se biseksual, je gay, dhe e dimë të gjithë.

Berati: Më thirr një natë dhe ta vërtetoj

Ana: S’ka nevojë, nëse do fakte t’i sjellë

Berati: Po mi sill

Ana: Ngriti zërin aq shumë për të mbuluar veten se është gay. Më kanë ardhur zëra pa fund. Kam video me personazhe të tjerë

Berati: Ma vërteto

Ana: Unë kam fakte