Ajo është njëra prej këngëtarëve më të njohura në trojet shqiptare dhe normalisht më e kërkuara

Reperja Tayna përpos që përflitet për formën e saj seksi dhe për këngët e saj, ajo shpesh përflitet edhe për lidhjet e saj.

Megjithatë, reperja di ta ruajë shumë nga mediat këtë pjesë, derisa sot ka dhënë një citat interesant për dashurinë.

“E vetdashunume, dashni e pashume. Zemren vetit s’ja thej, përjetësi e pakushtzume”, ka shkruar ajo.

Nuk dihet a është ky ndonjë varg i këngës së saj apo thjesht kështu e sheh ajo dashurinë.

Pra, a do të thotë kjo se Tayna po e mbivlerëson veten dhe për këtë është e vetdashurume.