E goditi me veturë dhe e la të shtrirë në rrugë. Kjo ngjarje ka ndodhur në Strugë më 9 janar, kur një veturë goditi një 58 vjeçare nga Shqipëria, e cila jeton dhe vepron në Strugë.

E aksidentuara është dërguar në spitalin “Shën Erazmo” në Ohër pas lëndimeve të rënda trupore. Ajo ka kryer një operacion dhe po përgatitet për operacionin e dytë.

“Para disa ditëve një grua nga Shqipëria u shkel te vijat e bardha afër fakultetit FON , personi që e shkeli e la gruan dhe iku. Pas një kohe, gjysmë ore, apo një orë, kishte kaluar një person rasti e kishte parë gruan dhe ishte lajmëruar tek ndihma e shpejtë”, tha Shkëlzen Ajrualli nga organizata bamirëse ” Bamirësit Strugë”.