Seanca gjyqësore në rastin “Aleanca Ndërkombëtare” që duhej të zhvillohej sot në Gjykatën Penale është shtyrë për shkak se Bojan Jovanovski-Boki 13 është në spital pas ndërhyrjeve kirurgjike.

“Për shkak të interesit të mediumeve dhe organizatave joqeveritare që ndjekin seancën kryesore për rastin me KOK nr. 49/20 i njohur për opinionin si ‘Aleanca Ndërkombëtare’, ne informojmë opinionin se seanca kryesore, e planifikuar për sot (24.09.2020), shtyhet duke pasur parasysh se njëri nga të akuzuarit është ende i hospitalizuar pas operacionit”, kumtojnë nga Gjykata Penale në Shkup.