Ndërmarrja e Qarkullimit Publik Shkup informon se nesër për shkak të festës shtetërore të Shën Kirilit dhe Metodit, transporti publik do të qarkullojë sipas orarit të së dielës.

Siç theksojnë nga NQP Shkup, kujdestare nga ora 7 deri në orën 14 do të jenë biletaritë e Qendrës së Transportit dhe në Gjorçe Petrov.

Teleferiku do të punojë si zakonisht, nga ora 10:00 deri në orën 20:00 me ç’rast nga ora 19:00 deri në 19:30, gjegjësisht në orën 19:45.