Nuk e dimë saktësisht se çfarë po mendonte qeni kur takoi robotin në formë të qenit, por është mjaft e sigurt që e ka hutuar.

Roboti lëvizte si një qen, por kishte erë, dukej dhe dukej ndryshe. E gjithë kjo iu duk e çuditshme këtij husky, kështu që ai vendosi të leh për ta paralajmëruar që të qëndronte larg.

Akoma më e dyshimtë ishte kur pala tjetër nuk u përgjigj në të njëjtën mënyrë, por vetëm anonte “kokën”.

Roboti i quajtur Spot nuk duket si qen robotë të vërtetë, të cilët janë krijuar për t’u kujtuar njerëzve mikun më të mirë të njeriut, por është i programuar të lëvizë si një qen.

Përkatësisht, ai është një robot që punon, i cili ka një sërë detyrash, ndër të cilat janë përcaktimi i nxehtësisë së një hapësire, si dhe prania e gazrave në të.