Pornostarja e njohur, Sona River, me origjinë hungareze nuk ka hezituar të pranojë se dilte në të njëjtën kohë me 3 lojtarë të skuadrës së futbollit të Manchester United.

29-vjeçarja ka mbi 150 mijë ndjekës në Instagram dhe pëlqen të fotografohet krahas personave të famshëm. Dy vjet më parë, ajo postoi një fotografi me këngëtarin britanik Ed Sheeran.

Ndërsa, tashmë ajo ka thënë se ka dalë me 3 futbollistë të Manchester United .

“Kam dalë me 3 futbollistë të Manchester United. Madje e në të njëjtën kohë”.

Edhe pse nuk zbuloi emrat e lojtarëve, ajo filloi të jepte detaje për një nga takimet e saj .

Megjithatë 29-vjeçarja ka thënë se lojtarët nuk ishin bujarë në pagesë.

“Një herë kalova tre net me një futbollist dhe kur shkova për të numëruar paratë, mungonin 200 euro”, tha pornostarja.