Ndërmarrja publike “Parkimi i Qytetit” – Shkupi prej sot fillon me numërimin dimëror të orarit të punës.

Orari i punës në zonat A, B dhe C do të jetë nga e hëna në të premte nga ora 07:00 deri në 21:00 dhe të shtunën nga ora 07:00 deri në 14:00.

Në zonën publike të destinuar për zonën e parkimit D, orari i punës do të jetë nga 07:00 deri në 23:00.