Burri është hedhur në Vardar pranë Urës së Gurrit në Qendër të Shkupit.

Në vendin e ngjarjes kanë arritur policia dhe ekipet e shpëtimit, kurse rasti ka ndodhur pasdite vonë pak pa rënë errësira.

Nuk ka informacione për fatin e tij, e as detaje lidhur me identitetin.