Category: Dashuri dhe seks
Dashuri dhe seks 31.12.18 | 13:45

Vëmendje burrra: Gratë tregojnë 4 gabimet më të shpeshta që burrat bëjnë në shtrat

Megjithëse nuk preferojnë të flasin në lidhje me gabimet që mund të bëjë një mashkull në shtrat, ndoshta për shkak të demotivimit të këtij të fundit, ekzistojnë disa gabime që femrat mendojnë se partnerët e tyre bëjnë në shtrat. Gratë janë hapur për gabimet që bëjnë meshkujtnë...

Dashuri dhe seks 27.12.18 | 15:33

A prishet cipa e virgjërisë nga përdorimi i tamponit?

Atyre që dëgjojnë për herë të parë për tamponin, zakonisht u vijnë në mendje pyetje si: “Ku futet tamponi”, “A mund të ngecet aty”, “A mundet të humbë aty brenda dhe të mos jeni në gjendje ta nxirrni”, etj. Por, në mesin e këtyre pyetjeve, është edhe pyetja e shoqëruar...

Dashuri dhe seks 24.12.18 | 14:33

Përse një mashkull i vërtetë asnjëherë nuk e tradhton gruan që e dashuron

Disa njerëz besojnë se çdo mashkull tradhton në lidhje. Kjo mund të jetë e vërtetë për disa meshkuj, por nuk bën të bëhet ky përgjithësim. Realiteti është se një mashkull i vërtetë asnjëherë nuk e thyen besimin e personit për të cilin ka ndjenja. Të vetmit njerëz që e thyejnë...

Dashuri dhe seks 24.12.18 | 13:34

Hoqi dorë nga masturbimi për 700 ditë, ja çfarë i ndodhi

Një burrë i cili hoqi dorë nga masturbimi për 700 ditë, tha se fitoi “superfuqi” duke mos masturbuar për kaq kohë. Ai është një nga 200,000 burrat të cilët iu bashkuan komunitetit online “NoFap”, anëtarët e së cilit betohen se nuk do të vetë-kënaqen (nuk do të masturbojnë). Anëtarët...

Dashuri dhe seks 21.12.18 | 12:40

Keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e shërbëtores në seks? Kujdes, mund të përfundosh…

Ky pozicion është një mundësi e mirë për t’iu larguar rutinës së shtratit. E vetmja gjë që duhet bërë është ulja e partneres në një sipërfaqe të barabartë me lartësinë e mesit tënd, për shembull, mbi një tavolinë, mbi lavatriçe, mbi piano apo mbi pjesën e përparme të makinës. Në...

Dashuri dhe seks 21.12.18 | 12:17

Flet Mia Khalifa: Ja si të zgjasni më shumë në seks dhe kush janë meshkujt që kënaqin më shumë

Nëse do të donit të pyesnit një njeri për të marrë këshilla seksi, kush do të ishte ai? Me siguri që nuk do të zhgënjeheni nëse do t’ju themi se këtë herë këshillat do t’i marrim nga ish-pornostarja Mia Khalifa. Në një interviste për “Men’s Health”, ajo ka treguar disa...

Dashuri dhe seks 17.12.18 | 13:15

Femrat ulërasin nga dhimbjet apo nga kënaqësia kur bëjnë seks? Ja çfarë thonë ekspertët

Seksi është një prej kënaqësive më të mëdha të jetës, ku piku i kënaqësisë ndodh me arritjen e orgazmës. Kemi menduar gjithmonë se femrat ulërasin instinktivisht gjatë raportit seksual, me arritjen e kulmit të kënaqësisë. Në të vërtetë një studim i publikuar në revistën shkencore...