Nga Ministria e Brendshme njoftojnë se dje janë regjistruar 409 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

2Gjatë 24 orëve të kaluara (21/22.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 409 kundërvajtje”, thonë nga MPB.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e qeverisë për ballafaqim me coronavirusin.