Sa herë keni parë një postim në Instagram dhe keni thënë me veten pse jeta juaj nuk është kaq perfekte?

Ne shohim çdo ditë me mijëra blogere\a që postojnë duke udhëtuar, duke bërë shopping, me veshje dhe aksesorë të mrekullueshëm, të cilat ju bëjnë të keni empati për ta.

Blogerja gjermane Geraldine West, do ju tregojë realitetin para fotografive të postuara në instagram.

Fillimisht, flokë tuaja nuk duken kaq mirë pas të keni hyrë në ujë.

Në një botë perfekte fotografia e parë do të kishte shumë kuptim, por ja që nuk jemi në një botë perfekte.

A nuk ju ndodh edhe ju që të ju rrjedhin hundët kur jeni të rrethuar me polen?

Ju nuk shihni asnjëherë djersë dhe flokë të parregullt kur modelet e Instagramit, postojnë foto duke vrapuar.

Të bëni shoping nuk është edhe aq argëtuese sa mendoni.

“I woke up like this”, u zgjova kështu, të gjithë e dimë se sa jo reale është, por prapë biem tek këto foto.