Tag: popullorre
Maqedoni 07.04.20 | 13:00

Në Maqedoni janë mbyllur 48 objekte hotelierike për mosrespektimin e masave për mbrojtje nga Covid-19

Drejtuesja e Këshillit të Inspektoratit në Maqedoni, Magdalena Filipovska-Grashkoska, sot në konferencë për shtyp tha se Inspektorati i Tregut ka mbyllur gjithsej 48 objekte hotelierike në gjithë territorin e vendit, për shkak të mos respektimit të masave për mbrojtje nga coronavirusi. Ajo...

Maqedoni 07.11.19 | 10:12

Ilhan Kyuchyuk është raportuesi i ri për Maqedoninë e Veriut në PE

Deputeti bullgar nga radhët e Rimëkëmbja Liberalëve, Ilhan Kyuchyuk është raportuesi i ri për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian. Vendimi u mor dje nga Komisioni për Punë të Jashtme të Parlamentit Evropian. Ilhan Kyuchyuk vjen në vendin e sllovakut Ivo Vajgl. Roli i raportuesit...

Maqedoni 01.08.19 | 11:41

Sead Koçan nuk është paraqitur edhe sot në Idrizovë

Mëngjesin e sotëm rreth orës 8, Drejtoria e burgut të Idrizovës ka njoftuar gjykatësit për ndërhyrje, pasi që edhe sot  biznesmeni i dënuar Sead Koçan nuk është lajmëruar në burgun e Idrizovës për të vuajtur dënimin, i cili ishte dënuar në rastin e PSP-së, “TRUST”. Kopan edhe...

Maqedoni 06.06.19 | 15:25

Hoxha: Vazhdojnë konsultimet për ndërrim të ministrave dhe funksionarëve

Zëdhënësi i Qeverisë Muhamed Hoxha thotë se bisedat mes kryeministrit dhe liderit të LSDM-së Zoran Zaev dhe partitë tjera politike të cilat e përbëjnë Qeverinë, i vazhdojnë bisedat lidhur me rikonstruimin e paralajmëruar, respektivisht ndërrim të funksionarëve dhe ministrave. Pritet...

Maqedoni 17.05.19 | 11:23

“Fshesa” në kabinetin qeveritar, pritet takimi mes Zaevit dhe Ahmetit

Kur saktësisht do të fillojnë ndryshimet në strukturat udhëheqëse në nivel ministror, në institucione shtetërore, komuna ku shteti është i përfaqësuar me disa institucione shtetërore dhe kur do të niset me “fshesën” e paralajmëruar varet nga takimi që kryeministri Zoran Zaev duhet...

Maqedoni 09.05.19 | 09:20

Antikorrupsioni sot do të hap dy raste hetimore për kryeministrin Zaev

Kryetarja e Komisionit për parandalimin e korrupsionit, Biljana Ivanovska, ka deklaruar se sot do të hapen raste të reja nga ana e komisionit, ndër të cilët dy raste kanë të bëjnë me kryeministrin aktual Zoran Zaev. “Në seancën e nesërme do të hapim raste të reja pas denoncimeve, siç...