Kataklizma katastrofale e Filipçes po vazhdon.

Numrat e përditshëm treshifror të të sëmurëve nga Kovid-19 janë dëshmi se ministri për infektim dhe vdekje nuk kujdeset për shëndetin e qytetarëve.

Derisa Filipçe ndërton ndërtesa nëpër Shkup, qytetarët e sëmurë me Kovid-19 vdesin.

Numri prej 725 të vdekur është një alarm serioz se në shtet nuk funksionin sistemi shëndetësor.
Në vend që Qeveria të kërkojë përgjegjësi nga ministri për infektim dhe vdekje, ajo e shpërblen me tenderë të dyshimtë.

Maqedonia është i vetmi vend në Evropë ku të sëmurët me Kovid-19 nuk pranohen në spitale sepse kamë qenë “të moshuar”, ndërsa nuk janë as 16 spitalet montuese të paralajmëruara procedurat e të cilave deri më tani duhej të shpallen.