Tayna, lirisht mund të thuhet se ka qenë këngëtarja më e suksesshme e vitit 2018.

Edhe pse u zbulua në vitin që lam pas, Doruntina Shala e njohur tash si Tayna, shënoi suksese të jashtëzakonshme brenda vitit, por tentimi për të qenë një këngëtare e suksesshme ka nisur qysh moti.

Në një video, shihet se Tayna ka marrë pjesë edhe në emisionin e talenteve të rinjë që para disa viteve është mbajtur në Kosovë, “Talent X”, shkruan Magazina.al

Ajo shihet në një moshë të re para jurisë së “Talent X” e cila merr lëvdata për zërin e saj dhe duartrokitet nga publiku.

Për më shumë shihni videon: