Mbrëmë rreth orës 02.00, në rrugën ,,Blagoja Toska“ në Tetovë, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë arrestuar personin S.Xh. (59) nga Zhelinë, i cili pesëmbëdhjetë minuta më herët, në të njëjtën rrugë e kishte sulmuar fizikisht 24- një vjeçarin S.J. nga Tetova informon Tetovasot
I arestuari S.Xh. është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes.