Zjarret që kapluar rrethinën e Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shuar plotësisht, për momentin nuk ka zjarre të reja në Shkup dhe rrethinë, njoftojnë nga Njësiti kundër zjarreve.

Gjatë ditës së djeshme zjarri kishte kapluar malet e fshatit Lubin dhe Kondovë në komunë e Sarajit.