Sot rreth orës 8 të mëngjesit është djegur një veturë  në lëvizje në Stacionin hekurudhor të vjetër në afërsi të Qendrës tregtare “Ramstor”.

Nga Njësia e Brigadës Kundër Zjarrit të Qytetit të Shkupit për MIA-n deklaruan se kanë intervenuar me një veturë dhe katër zjarrfikës.