Kryetari i Bashkisë së Shkupit, Petre Shilegov dhe drejtori i ri i “Drisla” Kosta Naçevski nesër do të vizitojnë deponinë.

Këtë e bëri të ditur Nikolla Naumovski nga Qyteti i Shkupit në debatin e sotëm në televizionin publike.

Ai gjithashtu shtoi se në Drisal do të jenë të ftuar që të marrin pjesë edhe Organizatat Qytetare