Kreu i Komisioni Rregullator të Energjetikës, Marko Bislimovski sot njoftoi se pas mesnatës do të bien çmimet e benzinës dhe naftës në Maqedoni. Bislimovski tha e kjo vjen shkaku i rënies së çmimit të derivateve në bursat botërore.

“Ky trend vazhdon edhe sot, edhe sot do të ketë ulje të naftës për 1,5 denarë dhe të benzinës BS-98 për 1,5 denarë kurse BS-95 për 1 denarë”, tha Bislimovksi.

Çmimet sipas vendimit aktual:

Nafta-78 denarë/l
Benzina BS-98-78 denarë/l
benzina BS-95-76,5 denarë/