Sipas numërimit të 88% votave nga Komisioni Shtetëror Zgjedhor deri në orën 22:30, votuesit e vendit në këto zgjedhje presidenciale kanë votuar në këtë mënyrë:

Për Blerim Rekën 70.066 apo 11,04%;

Gordana Siljanovskën 267.169 apo 42,11% dhe

Stevo Pendarovskin  270.260 apo 42,60%.

Ndërsa vota të pavlefshme ka 26.983 apo 4,25%.