Gjatë 24 orëve të fundit (18/19.01.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, janë shqiptuar gjithsejtë 331 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së coronavirusit.

Nga Ministria e Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.