Rastet aktive me koronavirus në Shkup, kryeson Çairi dhe Gazi Baba
Ministria e Shëndetësisë njofton se në Shkup ka rreth një mijë raste aktive me koronavirus. Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur numrin e rasteve aktive nëpër komunat e Shkupit duke theksuar se rastet aktive sipas komunave mund të pësojnë ndryshime pasi që nuk kanë mbaruar anketat epidemiologjike me të gjithë personat e ri të diagnostifikuar me Covid0-19.

• Çair-235
• Butel-88
• Aerodrom-87
• Gazi Baba-89
• Qendër-87
• Karposh-79
• Saraj-75
• Kisella Vodë-52
• Gjorce Petrov-39
• Shuto Orizarë-29
• Studeniçani-25
• Haraçinë-30
• Ilinden-20
• Petrovec-7
• Çuçer Sandevë-6
• Sopishte-3
• të huaj -2
• të paidentifikuar-2