Me 03.01.2019 në ora 18.15 në Stacionin Policor Aerodrom T.S.(24) nga Shkupi ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 13.00 në bulevardin “Vidoe Smilevski Bato” është kafshuar nga një qen endacak, transmeton Almakos.

Me 03.01.2019 në ora 17.30 në Stacionin Policor Karposh, E.J.(52) nga Shkupi ka lajmëruar se ditën e njëjtë në bulevardin “Aradhat e Partizanëve” është sulmuar dhe kafshuar nga një qen në pronësi të Z.D.(38) nga Shkupi.

Kundër Z.D. do të ngritet padi adekuate penale.