Me shtyrjen e regjistrimit nuk do të rrezikohet askund. Kështu presidenti i shtetit ka shprehur pajtimin e tij për vendimin që u mor dje nga Zoran Zaev dhe Hristijan Mickoski.

“Siç propozova disa muaj më parë, shtyrja e saj nuk do të paraqet rrezik për askënd”, tha Pendarovski.

Sipas tij, madej shtyrja do të ketë proces lehtësues, pasi në vend do të realizohet vaksinimi anti-Covid.

“Kjo do të lehtësohet me vaksinimin masiv që duhet të fillojë nesër”, tha Pendarovski më tej pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë.