Skena tronditëse vijnë nga Zagrebi i goditur nga një tërmet dhe në mesin e shumë fotografive të ndërtesave dhe makinave të dëmtuara, njëra është veçanërisht e tronditshme.
Tërmeti i detyroi të dalin nëpër rrugë edhe pacientët nga spitalet e Zagrebit, përfshirë këtu edhe nënat me foshnjat e porsalindura nga Petrova. Gratë e evakuuara me foshnje të vogla po qëndrojnë në rrugë para spitalit, nga frika e një goditje të re, shkruajnë mediat kroate, transmeton Shtegu.com.

Spitali i Petrova është zbrazur. Gratë që kanë sëmundje më të lehta janë lëshuar në shtëpitë e tyre, ato që janë nën kujdesin para lindjes gjenden nëpër vetura ku do të lindin, dhe ato në gjendje më kritike dërgohen në spitalin Dubravë – raporton N1.