Zyra e jashtme për krim në Gostivar ka ngritur padi penale kundër personit H.M. (44) nga fshati Çergran i Gostivarit, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “prodhim i paautorizuar dhe shitje të substancave narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Me datën 11.04.2019 në Çegran të Gostivarit policia gjatë kontrollit në shtëpinë e të dyshuarit, ka gjetur dhe konfiskuar rreth 2 kg e 820 g marihuanë.