Pa energji elektrike sot do të jenë një pjesë konsumatorëve të rrugës “Andon Papradishki” dhe një pjesë e konsumatorëve të rrugës “Cërnogorska” në komunën e Gjorçe Petrovit.

Siç informojnë nga QRMK, ndërprerja e furnizimit me energji elektrike do të jetë prej orës 09:00 deri në orën 13:00.