Zoran Zaev dhe ministrja e tij e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska nuk dinë asgjë tjetër përveç se të gënjejnë qytetarët, deklarojnë nga OBRM-PDUKM.

Nga OBRM-PDUKM thonë se Zaev dhe Shahpaska me procedurën e papërshtatshme dhe protokollet e papërshtatshme për punën e kopshteve rrezikuan shëndetin e popullatës më të re, fëmijëve.

“A e dinë qeveria e udhëhequr nga LSDM se çfarë duhet të bëhet për punën e çerdheve në një situatë pandemie me COVID-19. Padyshim që jo, sepse me hapjen e çerdheve, problemet lindën, nga dita në ditë ne dëgjojmë vetëm për fëmijë të sëmurë dhe të sëmurë në mesin e punonjësve. Numri i fëmijëve të sëmurë vetëm po rritet dita ditës”, thonë nga OBRM-PDUKM.