Pak përpara xhirimeve të emisionit, një e papritur i ka ndodhur Roza Latit pasi e ftuara, këngëtarja Fifi e ka telefonuar dhe i ka thënë se nuk mund të vijë në emision për një orë pasi ka sëmurë qenushin e saj.

Në videon e publikuar nga Ora News, Roza shfaqet e tensionuar pas lajmit që mori nga Fifi dhe mundohet bashkë me stafin të rregullojë oraret.

Mirëpo pasi mëson se Fifi e ka anuluar ardhjen në emision, Roza nxehet dhe nga nervat hedh telefonin.