Këngëtarja Nora Istrefi shumë ndryshe duket në fotografinë e fundit.

Nora u shfaq me një stil krejtësisht ndryshe, ajo duket si një adoleshente me veshjen e saj.

Flokët e kapura, me një makijazh të thjeshtë dhe një veshje interesante këngëtarja po duket e veçantë.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nora Istrefi (@noraistrefi) on