Lirim Neziraj 20-vjeçar dhe babai i tij Hamëz Neziraj 62-vjeçar kanë ndërruar jetë në Zvicër.

Lirim Neziraj ka ndërruar jetë pesë ditë para babait të tij, gjatë një aksidentit i cili kishte rënë nën rrotat e trenit në Oerlikon të Cyrihut.

Lirim Neziraj vuante nga epilepsia, si dhe ishte me autizëm, shkruan BS.

Babai i tij, Hamëz Neziraj ka ndërruar jetë pas një sulmi në tru.

Siç thuhet nga familjarët e tij, ai nuk a mundur ti përballoj dhimbjen nga vdekja e të birit. Varrimi i të ndjerëve do të mbahet në fashitin Dabidol të komunës së Rahovecit .