Gjatë ditës së djeshme 251 persona nuk kanë respektuar masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse.

“Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republika e Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 251 shkelje”, thonë nga MPB.

Ministria e Brendshme u bën thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria në mënyrë që të merret me Covid-19.